Iniciatives

Xarxa social de cuidadores i cuidadors familiars

Punt de trobada de cuidadores familiars, professionals i persones expertes en innovació en cures

Espai social de cuidadores i cuidadors, on poder compartir informació, experiències i coneixements d'igual a igual entre tots els membres de la xarxa social, obtenir informació sobre les últimes novetats relacionades amb el sector i la innovació en cures de la Societat del Coneixement. La seva comunitat la componen des de diferents regions i ciutats professionals de la salut, de temes socials, cuidadores familiars, cuidadores professionals, cuidadores immigrants, investigadors, docents, etc., aportant una visió multidiscipinar de la cura.

La xarxa social permet participar en fòrums, pujar vídeos i fotos, fer comentaris, crear esdeveniments i grups, xatejar, crear blogs, publicar articles i notes, etc. Creat per una infermera de família, en el col·laboren els centres Guadalinfo de la Comarca del Río Nacimiento d'Almeria, i va aconseguir el passat any 2009 el premi al millor projecte andalús en xarxes socials rurals.

Inscriu la teva iniciativa i participa

Si formes part d'un projecte ciutadà on es faci un ús crític de les TIC (Tecnologies de la Informació i de la Comunicació) participa a la plataforma i aconsegueix més impuls, difusió i recursos.
Omple el formulari i la teva proposta serà validada pel nostre equip de Ciutadania 4.0.

Quins projectes estem cercant?

Volem ajudar a difondre i impulsar iniciatives ciutadanes amb un rerafons social, que estiguin vinculades a l’ús crític de les TIC (ús d’Internet, telefonia mòbil, plataformes 4G/ 3G) dins del marc de la societat de la informació a Catalunya.

Ciutadania 4.0 vol oferir suport a través d’orientadors i orientadores amb experiència en l’àmbit de coneixement de cadascuna de les iniciatives.

Més iniciatives